Jeg mistede mine nøgler en fredag aften. Jeg havde heldigvis en reservenøgle hos naboen.

Så jeg sparede en låsesmed. Men sammen med mine husnøgler var også nøgler til arbejdet og min bilnøgle.

Et øjeblik ønskede jeg næsten at det  var min pung jeg havde tabt. Så kunne jeg spærre alle kort og håbe at den blev bragt hjem igen da der jo i den er masser af kort med navn og adresse. Men hvordan identificerer man et nøglebundt???

Mandag morgen var jeg stadig uden nøgler og måtte køres på arbejde. Her blev de ikke så begejstrede da jeg måtte fortælle at deres hovednøgle var væk. Det kostede kage til hele afdelingen 300 kr. Herefter skulle der bestilles ny bilnøgle med centrallås 3300 kr.

Pludselig slog det mig at dem som fandt mine nøgler måske fandt ud af hvor jeg boede og derfor nu havde fri entre til mit hjem. Både når vi var væk men værst af alt måske mens vi var der. Jeg var ikke længere sikker i mit eget hjem.

Tirsdag morgen bestilte jeg en låsesmed til at komme og lægge alle låse om. 2500 kr.

I alt en udskrivning på mere end 5800 kr. og mange søvnløse nætter.

I dag har jeg SST nøglebrik i alle familiens nøgler og bil- hus- og arbejdsnøgle er skilt ad med hver sin brik. Nu er mine nøgler mærkede og der er oven i købet 100 kr i dusør til finderen. Det bedste er at det kun koster 79 kr pr år .....mange gange billigere end 5800 kr.

 

 

 

 

Nyheder

NYHED
Køb en ID brik til dine nøgler for kun 40,-  gældende resten af 2016 
 
Samtidig får du mærket din cykel, sådan at hvis den bliver fundet liggende et eller andet sted efter tyveri, kan du få den hurtigt tilbage.
 
Dette fås fra bare 99,- for 2 år. men du får det gratis med når du første gang bliver kunde hos os.....
 
Dette tilbud gælder freem til 1.1. 2017 
 
JOB
Vi søger 10-15 freelance sælgere på ren provision i hele landet

Vores partnere

 

Pladerballe Politi's info video